Пятница, 29.03.2024, 16:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2019 » Июнь » 23 » ДОДАТКОВА УГОДА № 3
ДОДАТКОВА УГОДА № 3
16:26

ДОДАТКОВА УГОДА № 3

до Договору генерального підряду

№ 12/07.3 від 12 липня 2018 р.

 

м. Київ ___червня 2019 року

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СІТІ СТАЙЛ»(код ЄДРПОУ 40134131) в особі Директора Романенка Максима Валерійовича, який діє на підставі Статуту (надалі – «Генеральний підрядник»), та

 

ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ «ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ «НАШ ДОМ»(код ЄДРПОУ 36538195) в особі Голови Правління НечипорчукаСергія Вікторовича, який діє на підставі Статуту (надалі – «Замовник»),

 

відповідно до пунктів 2.2., 8.1., 11.1. Договору генерального підряду № 12/07.3 від 12 липня 2018 року (надалі – «Договір») уклали цю Додаткову угоду 3 від ___червня 2019 року (надалі – «Додаткова угода») про таке.

 

1. Предмет Додаткової угоди

 

1.1. Генеральний підрядник зобов’язується виконати роботи, які зазначені впункті 2 Додаткової угоди, а Замовник прийняти їх виконаннята оплатити відповідно до умов Договору.

 

2. Роботи, строки виконання робіт, вартість робіт та порядок розрахунків

 

2.1. Перелік та вартість робіт, які будуть виконуватись Генеральним підрядником за Додатковою угодою відповідно до Договору та Додатку № 1 до Договору (розрахункова вартість робіт), надалі – «Роботи»:

2.1.1. Роботи відповідно до Розрахунку № 1 (Система опалення та гарячого водопостачання), який зазначенийв Додатку № 1 до Договору (надалі – «Додаток № 1»), – 8 020 125,36 (вісім мільйонів двадцять тисяч сто двадцять п’ять) гривень 36 коп.

2.1.2. УКАЗАТЬ ПЕРЕЧЕНЬ ВСЕХ РАБОТ!!!

2.2. На дату укладання Додаткової угоди Сторони погодились, що орієнтовна загальна вартість Робіт становить 143 857 986,40 (сто сорок три мільйони вісімсот п’ятдесят сім тисяч дев’ятсот вісімдесят шість) гривні40 копійок.

2.2.1. Якщо фактична вартість Робіт перевищить вартість Робіт, яка зазначена в пункті 2.2. Додаткової угоди, то Генеральний підрядник виконає залишкові Роботи за власний рахунок без жодної подальшої компенсації зі сторони Замовника та без будь-яких умов.

2.3. Сторони погодились, що остаточна вартість Робіт розраховується відповідно до актів виконаних робіт, в яких має бути зазначена фактична вартість робіт, матеріалів та фактичні обсяги робіт. Невід’ємною умовою по Роботам є локальні кошториси на кожен з видів робіт, які складаються Генеральним підрядником протягом 5 календарних днів після їх виконання.

2.4. Вартість Робіт за цією Додатковою угодою сплачується Замовником частинами на підставі Актів приймання – передачі Робітшляхомпередачі Генеральному підряднику майнових прав на об’єкти нерухомості, будівництво яких ведеться відповідно до Договору, за адресами: м. Київ, вул. Борщагівська, 182-в та м. Київ, вул. Борщагівська, 200, перелік та характеристики яких зазначенів Додатку до цієї Додаткової Угоди (надалі – «Об’єкти нерухомості»):

Генеральний підрядник самостійно визначає перелік Об’єктів нерухомості, які має передати йому Замовник за Актом(-ами) приймання – передачі майнових прав на Об’єкти нерухомості, передача яких відбувається відповідно до п. 2.6. Додаткової угоди.

2.5. Сторони домовились, що вартість майнових прав на Обєкти нерухомості визначається з ціни 16 000 (шістнадцять тисяч) гривень 00 коп. за 1 (один) квадратний метр фактичної площі Обкта нерухомості.

2.6. Передача майнових прав на Обєкти нерухомості відбувається шляхом підписання між Сторонами Акта приймання – передачі майнових прав наОбєкти нерухомості, який підписується між Сторонами протягом 2 (двох) днів з дня підписання між Сторонами Акта приймання – передачі Робіт, який буде підтверджувати факт того, що Генеральний підрядник виконав Роботи, а Замовник прийняв Роботи та не має до них жодних претензій. Сторони домовились, що Акт приймання – передачі майнових прав на Обєкти нерухомості готується Замовником. В Акті приймання – передачі майнових прав на Об’єкти нерухомості Замовник зазначає Об’єкти нерухомості, які визначені Генеральним підрядником. Акт приймання – передачі майнових прав на Обєкти нерухомості спочатку підписується Замовником протягом 2 (двох) днів з дня підписання між Сторонами Акта приймання – передачі Робіт та передається ним на підписГенеральному підряднику. Майнові права на Обєкти нерухомості переходять до Генерального підрядника з моменту підписання між Сторонами Акта приймання – передачі майнових прав на Обєкти нерухомості.

2.7. Сторони домовились, що Замовник не буде будь-яким чином відчужувати або передавати майнові права на Обєкти нерухомості третім особам під час дії Договору та додаткових угод до нього.

2.8. Замовникгарантує та підтверджує, що майнові права на Обєкти нерухомості належать йому, не перебувають під забороною відчуження, арештом, не передані до статутного фонду інших юридичних осіб, судових позовів щодо них немає, вони не є предметом застави та забезпечення виконання іншим засобом зобов’язань перед будь-якими фізичними або юридичними особами, державними органами і державою, не є предметом будь-якого іншого обтяження чи обмеження, передбаченого чинним законодавством України.

 

3. Права та обов’язки Сторін

 

3.1. Генеральний підрядник зобов’язаний:

3.1.1. Виконати Роботи на умовах, визначених Додатковою угодою.

3.2. Генеральний підрядник має право:

3.2.1. Вимагати від Замовника виконання його зобов’язань за Додатковою угодою.

3.3. Замовник зобов’язаний:

3.3.1. Складати та підписувати з Генеральним підрядником Акти приймання – передачі майнових прав на визначені Генеральним підрядникомОбєкти нерухомості в строки, що зазначені в п. 2.6. Додаткової угоди.

3.4. Замовник має право:

3.4.1. Вимагати від Генерального підрядника виконання його зобов’язань за Додатковою угодою.

 

4. Заяви та гарантії

 

4.1. Сторони засвідчують, що:

- укладення Додаткової угоди відповідає їх інтересам;

- Сторони мають право підписувати та укладати Додаткову угоду і будь-які інші документи, що стосуються Додаткової угоди, та виконувати свої зобов’язання за нею;

- підписання та виконання Додаткової угоди не є порушенням та не суперечить чинному законодавству України, а також жодному договірному зобов’язанню чи обмеженню, обов’язковому для Сторін;

- Додаткова угода не приховує іншого правочину (не є удаваною) і спрямована на настання реальних наслідків, які обумовлені в ній.

 

5. Відповідальність Сторін

 

5.1. В разі порушення Замовником строку, що визначений в пункті 2.6. Додаткової угоди, Замовник зобов’язується протягом 10 (десяти) календарних днів сплатити Генеральному підряднику: (1) штраф в розмірі 2 % (двох відсотків) від суми, яка зазначена в Акті приймання – передачі Робіт та (2) пеню в розмір 1 % (один) відсоток за кожний день прострочки підписання Акта приймання – передачі майнових прав на Об’єкти нерухомості.

5.2. Якщо Замовник не вказує Об’єкти нерухомості, які визначені Генеральним підрядником, в Акті приймання – передачі майнових прав на Об’єкти нерухомості, то Замовник зобов’язується сплатити Генеральному підряднику штраф в розмірі 2 % (двох відсотків) від суми, яка зазначена в Акті приймання – передачі Робіт за яким Замовник зобов’язаний передати Генеральному підряднику майнові права на Об’єкти нерухомості.

 

6. Заключні положення

 

6.1. Додаткова угода набуває чинності з моменту її підписання Сторонами та є невід’ємною частиною Договору.

6.2. Умови Договору, які не змінені цією Додатковою угодою, залишаються без змін.

6.3.Додаткову угоду складено українською мовою по одному примірнику для кожної Сторони. Обидва екземпляри мають рівну юридичну силу.

 

ПІДПИСИ СТОРІН

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СІТІ СТАЙЛ»

 

 

Директор

 

________________ Романенко М.В

ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ «ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ «НАШ ДОМ»

 

Голова Правління

 

________________Нечипорчук С.В.

 

Просмотров: 2237 | Добавил: Nechyporchuk
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]