Четверг, 09.05.2024, 23:51
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2016 » Апрель » 13 » До відома Довірителів ФФБ за програмою «Київреконструкція» за адресою м. Київ, вул. Борщагівська 182 В.
До відома Довірителів ФФБ за програмою «Київреконструкція» за адресою м. Київ, вул. Борщагівська 182 В.
20:02

04.03.2016 Інформація до відома Довірителів ФФБ за програмою «Київреконструкція»

 

 

 

 

До відома Довірителів ФФБ

 за програмою «Київреконструкція» за адресою  м. Київ,  вул. Борщагівська  182 В.

Шановні Довірителі,

В рамках процедури отримання згоди Довірителів по заміні Управителя, та переведення ФФБ до АТ «Укрексімбанк», з метою максимального надання інформації, прозорості процесу, запобігання некоректних трактовок в деяких питаннях, інформуємо Вас про відкриття електронної адреси, для надання роз’яснень та відповідей на Ваші питання,  щодо процедури передачі ФФБ з ПАТ «Західінкомбанк» до АТ «Укрексімбанк»

Адреса 

zakhidinkombank@gmail.com

 

Прохання надсилати свої питання та запити в зрозумілій та коректній формі.  

Відповіді та роз’яснення, будуть розглянуті представниками потенційного Управителя ФФБ  АТ «Укрексімбанк» та ПАТ «Західінкомбанк», та опубліковані в публічній площині на протязі кожного тижня на офіційному сайті Західінкомбанку http://www.inkom.lutsk.ua/  

Питання особистого характеру, пов’язані зі зміною особистих даних та/або реквізитів згідно діючої Угоди про участь у ФФБ,  звіркою вже здійснених додаткових внесків на рахунок ЖБК Наш Дом в період з 2009 по 2016 роки, порядку підписання реєстру тощо, прохання задавати в особистому порядку за тел. 0683061340

Ще раз звертаємо Вашу увагу, що переведення ФФБ з ПАТ «Західінкомбанк» на АТ «Укрексімбанк» можливе за наявності згоди всіх Довірителів. АТ «Укрексімбанк» не несе зобов’язань перед Довірителями згідно програми ФФБ за програмою Київреконструкції.

В той же час, висловлює  готовність надати всю необхідну допомогу в правовому полі для  досягнення добудови Вашого комплексу, та отримання квадратних метрів у Вашу особисту власність.

Сподіваємось на взаєморозуміння та з Надією на Краще!

Просмотров: 791 | Добавил: Nechyporchuk
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]