Вторник, 14.05.2024, 04:22
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2008 » Ноябрь » 28 » Создание ЖСК, план действий 28.11.08
Создание ЖСК, план действий 28.11.08
14:31
Загальна ситуація та обґрунтування створення ЖБК

1. В зв’язку з впровадженням судової справи про банкрутство ВАТ “Київреконструкція” насьогодні склалася ситуація, що робить неможливим виконання компанією функцій забудовника та договірних зобов’язань перед інвесторами об”єкта по вул Борщагівській,182Б.
2. Управитель ФФБ за програмою ВАТ “Київреконструкція”- КБ“Західінкомбанк” отримав безвідкличну довіреність на забудову об’єкта, має бажання „загасити” скандал і для того якимось чином добудувати об’єкт, водночас не має бажання інвестувати додаткові кошти.
3. Будівельна організація “Київрембуд” - дочірня компанія ВАТ “Київреконструкція”, готова продовжувати будівництво за умови надходження фінансування.
4. Очевидна затримка строків будівництва майнового комплексу та введення його в експлуатацію на невизначений період. Крім того, існують ризики повної зупинки будівництва та його “заморожування.”
5. Всі (або майже всі) інвестори сплатили повну вартість своїх об’єктів нерухомості, бажають завершити будівництво і введення об’єкту в експлуатацію якомога ближчим часом.
6. Оскільки сьогодні вочевидь немає іншого способу подолання кризової ситуації, а також з метою фактичного та юридичного зосередження зусиль по будівництву, виникла необхідність створення ЖБК.
Враховуючи вищенаведене, на загальних зборах інвесторів, що відбулися 20.11.08 групою інвесторів було ініційоване створення ЖБК який має на меті консолідацію зусиль максимального числа інвесторів для вирішення спільних проблем в якості юридичної особи.
Під час голосування, переважною більшістю голосів це рішення було схвалене.

Мета створення ЖБК – добудувати та здати в експлуатацію Об’єкт (комплекс «Три Богатирі» по вул.Борщагівська, 182В) з мінімальними витратами Інвесторів.

25.11.08 було подано заяву про створення ЖБК «Три Богатирі»
28.11.08 було отримано свідотство про Реєстрацію

Насьогодні досягнуто попередніх домовленостей з консалтинговою компанією щодо комплексного супроводження членів ЖБК за наступними напрямами:
• юридичне супроводження;
• представлення та захист інтересів членів ЖБК у відносинах з ВАТ “Київреконструкція”, КБ “Західінкомбанк” та державними органами;
• аудит коштів, використаних з ФФБ;
• оцінка вартості робіт, необхідних для завершення будівництва;
• консультації з вибору генпідрядника та узгодження графіку виконання робіт. Розгляд пропозицій потенційних інвесторів;
• при необхідності - співробітництво в питаннях подальшого будівництва майнового камплекса.

в додатках (формат *.pdf, читати за допомогою Adobe Reader):
1. опис ситуації та обгрунтуванні ЖСК;
2. план комплексних дій щодо добудови комплексу за адресою м.Київ, вул.Борщаговская, 182Б;
3. схема ЖСК; та стисла схема функціонування ЖСК (повна схема роботи ЖСК в уставі)

Просмотров: 789 | Добавил: komar
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]